Ve Bir Ramazan Çadırı Daha Sona Erdi

Isparta Belediyesi Geleneksel Ramazan Çadırı özel eğlence programı Ömer Döngeloğlu ile sona erdi. Isparta Belediyesi Ramazan ayı dolayısı ile düzenlediği 30 gün süreyle devam eden Gökçay’daki çadır programı sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2013 20:35
Ve Bir Ramazan Çadırı Daha Sona Erdi

Hergün farklı konuğu kabul eden sahne 30. Gün Ezgi Sanatçısı Mustafa Cihat ile Ulusal televizyonlarda bir ay boyunca sohbet programı düzenleyen halk tarafından da büyük teveccühü olan Ömer Döngeloğlu’na konukluk etti.

30. gün programı da önce çocuklarla başladı. Çocuklararası yapılan eğlence sonrası Sahne alan Mustafa Cihat söylediği ezgilerle gönüllere su serpti.



Halkın çok sevdiği ve ulusal kanaldan da devamlı izlediği hatip Ömer Döngelioğlu ise kardeşlik,akraba ziyareti ve aile kavramı üzerinde durdu. Peygamberimizin hayatından verdiği kesitlerle günümüz toplumunu irdeleyen Döngeloğlu yaklaşık iki saatlik bir sohbet yaptı. Döngeloğlu’nun sohbetini Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da izledi.

Döngeloğlu, teknolojik bir asırda yaşandığını bunun için kişilerin yalnızlaştığını belirterek artık günümüzde ziyaretlerin yerini sosyal paylaşım sitelerinin aldığını insanların birbirlerini ziyaret yerine sosyal paylaşımdan görüşmeye çalıştıklarını belirtti. Tebriklerin de ziyaretle değil mesajla yapıldığına dikkat çekti. Aile yapısına da değinen Döngeloğlu, Türkiyede aile hayatının 15 yıla kadar düştüğünü dile getirerek artık kimsenin birbirine tahammülünün kalmadığının bir göstergesi olduğunu ifade etti.



Günümüzde ikramların da oldukça azaldığını evlere davet etmenin ekonomik olarak külfet getirdiği için davetlerin dahi kalktığını söyleyen Döngeloğlu türk toplum yapısının da yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Döngeloğlu konuşmasını tamamladıktan sonra hediyesini Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bizzat kendisi takdim etti.
Günaydın, takdimde Döngeloğlunu tekrar Isparta’ya davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.