Ve CHP'nin Adayı Muharrem İnce Oldu!

Ve CHP'nin Adayı Muharrem İnce Oldu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2018 12:05
Ve CHP'nin Adayı Muharrem İnce Oldu!

CHP'nin 116 milletvekilinin katıldığı kapalı grup toplantısında oy birliğiyle adayın Muharrem İnce olmasına karar verildi.

CHP'nin 116 milletvekilinin katıldığı kapalı grup toplantısında oy birliğiyle adayın Muharrem İnce olmasına karar verildi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün doğum günüydü. İsminin bugün açıklanması İnce'ye bir jest olarak yorumlanıyor.

"TARİH YAZACAĞIZ"
Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte salona geldi. Kılıçdaroğlu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile ilgili ilk değerlendirmesini yaptı. Kılıçdaroğlu, "Tarih yazacağız" dedi.

Muharrem İnce ise şunları söyledi: "Sayın genel başkanım hep söylediniz parti başkanınından cımhırbaşkanı olmaz. Ben de bu görüşünüze hep katıldım. 24 Haziran'da Allah'ın izni milletin takdiriyle cumhurbaşkanı oalcağım. Sadece CHP'lilerin değil 80 milyonun herkesin cumhurbaşkanı olacağım."

Muharrem İnce konuşmasının ardından parti rozetini çıkardı. Kılıçdaroğlu İnce'ye Türk bayrağı rozeti taktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum