Ve Kanal32 Uyduda

1992 yılından bu yana Isparta'nın ilk ve tek televizyon kuruluşu olan Kanal32 televizyonu karasal ve ınternet üzerinden izleyicilerine ulaştırdığı yayınlarını bugünden itibaren artık uydu üzerinden de izleyicileriyle buluşturuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2014 10:04
Ve Kanal32 Uyduda

Isparta'nın ilk ve tek televizyon kanalı olan kanal32 televizyonu, yayınlarını uydu üzerinden izleyicilerine ulaştırmak için 3 ay önce başlattığı yasal ve teknik çalışmaları başarıyla tamamlayarak, 27 ocak pazartesi gününden itibaren TÜRSAT 3A üzerinden yayınlarına başladı. Geçtiğimiz hafta içersinde uydu test çalışmalarını başarıyla gerçekleştiren KANAL32 televizyonu 27 ocak pazartesi günü itibarıyla yayınlarına resmi olarak başladı.

Türsat 3A 'nın batı kapsam alanından uydu yayınlarına başlayan kanal32 televizyonun yayınları 3 kıtada 50'ye yakın ülke tarafından izlenebilecek.
Kanal32 televiyonun uydu yayınlarının izlemek için uydu alıcılarının FREKANS:11509 - SEMBOL RATE:30000 POLARİZASYON:H yatay olarak ayarlanması gerekiyor.

Uydu üzerinden kanal32 yayınlarını izleyebilmek için en kısa yol ise mevcut olan uydu alıcılarının kullanım menüsünden otomatik tarama yaptırarak, ekranda belirecek tv listesinin içinden kanal32 isminin seçilmesi yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum