Ve Mancini'nin Kaderi Belli Oldu

Aysal, sezon sonu yolların ayrılacağı iddia edilen Mancini ile gelecek sezon planları yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2014 10:20
Ve Mancini'nin Kaderi Belli Oldu

Başkan'a ligi ilk ikide bitirerek önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde yer alacaklarını söyleyen İtalyan teknik adam, gelecek sezon kampının iki Avrupa ülkesinde yapılması konusunda Ünal Aysal'la fikir birliğine vardı.
Ünal Aysal ile Roberto Mancini Akmerkez'de geleceği masaya yatırdı...

Bursaspor maçı öncesinde Ünal Aysal'dan randevu talep eden Roberto Mancini ile Galatasaray Kulübü Başkanı dün Akmerkez'de bir araya geldi ve 1 saat görüştü.Hürriyet'in duyurduğu zirve sonrasında herkesin aklına "Acaba ayrılık kokan bir zirve mi olacak" sorusu geldi. Ancak görüşmede konuşulanlar bunun tam aksine 'gelecek planlaması' idi... Aysal ile Mancini arasında gerçekleşen zirvenin detaylarına yine Hürriyet ulaştı. Galatasaray'ın gelecek planlamasını masaya yatıran ikili ilk olarak kamp yerini belirledi.

'2015-16 SEZONU BİLE KONUŞULDU'
Sezon başı çalışmaları için gelen teklifleri değerlendiren Mancini, bu konuda en kuvvetli seçenek olan Amerika'yı reddedip G.Saray'ın kamp yeri olarak iki Avrupa ülkesini seçti, Ünal Aysal'da bunu onayladı. Ancak daha önce planlanan bir organizasyon nedeni ile de sarı kırmızılıların 2015-2016 sezonu başında Amerika'da kamp yapması kesinleşti. G.Saray'ın özelmaç organizasyonları hakkında da görüşen ikili, İtalyan hocanın alt yapı organizasyonu ile ilgili fikirlerini de masaya yatırdı.

Başkan Ünal Aysal ise "Biz Florya'da başarılı olmanız adına elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Sezon başı hazırlık süreci ile tam 1 yıl Türkiye'de geçirdiğin zaman daha başarılı olacağımıza inanıyoruz"

4 MADDEDE AYSAL-MANCINI ZİRVESİ
1- Mancini, Amerika'da kamp istemedi. Sezon başı kampı Avrupa'nın 2 ülkesinde yapılacak
2- İtalyan teknik adam, alt yapıyı daha etkin kullanmaları adına raporları sundu.
3- Ünal Aysal, Mancini'den sezon başı hazırlık maçları ile transfer raporunu sunmasını istedi.
4- Başkan, Mancini'ye, "1 sezon Türkiye'de geçirdiğinde daha başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.