Ve... Ahmet Kemal Seyhan da Merkeze Çekildi...

Isparta'dan Sivas'a atanan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan Merkeze Çekildi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2012 00:22
Ve... Ahmet Kemal Seyhan da Merkeze Çekildi...

Isparta Emniyet Müdürlüğün'den Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne atanan ve 3 yıldır Sivas ilinde görev yapan Ahmet Kemal Seyhan, dün akşamki Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze çekildi.

'Hırsızlara karşı kaz besleyin' açıklamalarıyla uzun süre gündemde kalan ve Isparta Halkı tarafından sevgiyle karşılanan Seyhan'ın merkeze çekilmesi süpriz olmadı.

Seyhan'ın önümüzdeki dönemde nerede ve hangi göreve getirileceği merakla bekleniyor...

Feti KILIÇ


İŞTE O HABER...


'Hırsızlara karşı kaz besleyin' 


Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın hırsızlara karşı ‘Bahçenizde kaz besleyin’ önerisi, kaz yokluğu nedeniyle yaşama geçirilemedi. Kentteki kanatlı hayvan satıcılarında kaz satışı yapılmazken, öneriyi dikkate alıp kaz arayanlar ise “Beslemesine besleyelim de kazı nasıl temin edeceğiz? Hiçbir yerde yok. Bari üretimini teşvik etsinler” diye konuştu.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan’ın Yedişehitler Mahallesi’nde bulunan Miraç Camii’nde cuma namazı sonrası cemaatle sohbet ederken, “Hırsızlığa karşı hiçbir tedbir alamıyorsanız, bahçenizde iki üç kaz besleyin” demesi, Isparta'da yeni bir tartışma başlattı. Emniyet Müdürü Seyhan’ın uyarısı sonrası vatandaşlar şehrin en büyük pazarı konumundaki Salı Pazarı'nda kanatlı hayvan satıcılarında kaz aradı.

Pazardaki satıcılar, kendilerinde tavuk ve horuzun dışında sadece pekin ördeği bulunduğunu belirterek, “Biz kaz satmıyoruz. Çünkü bölgede kaz yetiştirilmiyor. Kaz bazı köy ve beldelerde az sayıda yetiştiriliyor. Kaz yetiştiriciliği daha çok Kars bölgesinde yaygın” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan’ın önerisini dikkate alıp kaz arayışına giren bazı vatandaşlar ise arama çalışmalarının olumsuz sonuçlandığını söyledi. Kaz arayıp bulamayanlardan Özgür Kanal, “Beslemesine besleyelim fakat kazı nasıl bulacağız? Ben yıllardır Isparta’da yaşıyorum ama daha kaz görmedim” dedi.

Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ise vatandaşların kaz arayıp bulamadığı söylenince, “Ben sadece olması gerekeni söyledim. Bu uyarıyı da daha çok Fatih ve Zafer mahallelerinde daha çok ağaçlık alan içerisinde kalan 2 veya 3 katlı müstakil evler için yaptım. Oralarda geceleri in cin top oynuyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum