Vedat Şenol : Yerel Seçimlere Hazırlanıyoruz

Isparta Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası heyeti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Vedat Şenol’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2012 12:38
Vedat Şenol : Yerel Seçimlere Hazırlanıyoruz

Ziyaret sırasında konuşan İl Başkanı Şenol, yerel seçimlerin 2 ay içinde başlayabileceğini belirterek, bununla ilgili alt komisyon oluşturmayı planladıklarını dile getirdi.

Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nın ziyaretinde konuşan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Genel Merkez’in Türkiye genelinde 2 ay içerisinde yerel seçimlere start vereceğini belirterek, “Genel Merkez tarafından yerel seçimlere 2 ay içerisinde start verilebilir. Biz parti olarak yerel seçimlerle iligili alt komisyon oluşturmayı planlıyoruz. Bu şekilde seçimlere start verildiği takdirde yolumuzun belli olmasını istiyoruz. Neler yapabileceğimizi daha önceden planlamak için şimdiden hazırlık yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.