Vedat Şenol'da Mı AKP Militanı?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Adana'da bir partilinin ön seçim istediklerini söylemesi üzerine, "Bu CHP’li değil, AKP militanı herhalde" diyerek tepki gösterdi. Akıllara Isparta'da da ön seçim isteyen İl Başkanı Vedat Şenol geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2014 01:05
Vedat Şenol'da Mı AKP Militanı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 'Geleceği Birlikte Kuruyoruz' toplantıları çerçevesinde, Adana’da düzenlenen 7. bölge toplantısına katıldı. Seyhan Oteli’nde yaptığı konuşma sırasında bir partili ön seçim isteğini dile getirdi.

Bunun üzerine sinirlenen Kemal Kılıçdaroğlu, "Bunu buraya getiren arkadaş CHP’li değil, AKP militanı herhalde. Kimse şunu unutmasın, kimseye bu partide kişisel şov yaptırmayacağız. Herkes bilsin. Ön seçime de geleceğim ve konuşacağız. Bu partiye demokrasiyi getiren kişiyim. Genel başkan seçimi dahil, yüzde 33 cinsiyet kotası dahil, yüzde 10 gençlik kotası dahil, hiçbir partide olmayan demokrasi kültürünü bu partiye getirdik daha da getireceğiz" diye konuştu.

Adana'da yaşanan bu ön seçim gerginliği akıllara Isparta'yı getirdi.

Bilindiği üzere CHP İl Başkanı Vedat Şenol, genel seçimlerde 'Ön Seçim' ile aday belirleme yönteminden yana olduklarını uzun süredir dile getiriyordu.

Sosyal medyada da Kılıçdaroğlu'nun Adana'daki çıkışının ardından "Ne yani şimdi Vedat Şenol'da AKP Militanı mı?" esprileri gündeme geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum