Vedat Şenol'da Suçluluk Psikoloji Var!

“İl Başkanı İlçe Binasına Kapıyı Kırarak Girdi” başlıklı haberimizin ardından CHP’nin görevden alınan İlçe Başkanı Şükrü Tüzün, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2014 13:50
Vedat Şenol'da Suçluluk Psikoloji Var!

İl Başkanı İlçe Binasına Kapıyı Kırarak Girdi” başlıklı haberimizin ardından CHP’nin görevden alınan Şükrü Tüzün, konuyla ilgili açıklama yaptı. Tüzün, İl Başkanı Şenol’u “Suçluluk telaşı” içerisinde olduğunu ileri sürdü.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gelendost İlçe yönetimi seçim sürecinde görevden alınmış ve tartışmalar başlamıştı.

Ajans32’nin okuyucularına ““İl Başkanı İlçe Binasına Kapıyı Kırarak Girdi” başlığıyla duyurduğu haberin ardından görevden alınan İlçe Başkanı Şükrü Tüzün, Ajans32’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tüzün açıklamasında yaşananların seçim sürecinde İl Başkanı Vedat Şenol’un Gelendost ilçe örgütünü yok saymasıyla başladığına işaret ederek Şenol’un ilçede dayatmacı bir şekilde aday gösterdiğini iddia etti.
Tüzün, “İl Başkanı Gelendost ilçesinde çirkin, siyasi ahlaka uymayan bir şekilde çalışmalara müdahil olmuştur. Kendisini defalarca uyardık, ilçe yönetimimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte gayri ahlaki davranışlarını tespit ettik. Bu tespitlerimizi genel merkezimizle de paylaştık ve incelemeler devam ediyor” dedi.

İlçe binasının kapılarının bütün Gelendostlulara açık olduğunu kaydeden Tüzün, “İl Başkanının kapıyı çilingir marifetiyle açtırmasına da bir anlam veremedik. Bu durumu manidar bulduk. Suçluluk, telaş ve söyleyecek bir söz bulamamasının sonucudur. Partimiz ve ülkemizde görülmüş bir durum değildir” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Vedat Şenol’un medyada yer almayı çok sevdiğini kaydeden Tüzün, “Parti içi meseleler parti içerisine tartışılır ve çözülür. Ama İl Başkanı medyada yer almayı, fotoğraf çektirmeyi çok seviyor. Hal böyle olunca da ortaya çıkan tablo bu oluyor işte” dedi.

İl Başkanı Vedat Şenol’u aklı selim davranmaya davet eden Şükrü Tüzün, “İstisnalar kaideyi bozmaz. CHP’nin içinden yanlışları söküp atacağız. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Isparta’nın parlayan yıldızı, oylarımız ile CHP ve Gelendost olacaktır” şeklinde konuştu.

İl Başkanı İlçe Binasına Kapıyı Kırarak Girdi haberi için tıklayınız

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum