Vefat Eden Kaymakamın Eşine Plaket

Şanlıurfa İline bağlı Bozova İlçesinde Kaymakamlık görevini ifa ederken vefat eden Caner Akgün’ün eşine plaket verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2012 16:18
Vefat Eden Kaymakamın Eşine Plaket

Şanlıurfa İline bağlı Bozova İlçesinde Kaymakamlık görevini ifa ederken 22 Eylül 2011 tarihinde vefat eden Caner Akgün’ün, sunduğu hizmetlerin anısına İç İşleri Bakanlığınca gönderilen plaket, Valilik Makamında düzenlenen sade törenle Vali Memduh Oğuz tarafından eşi Tuğba Akgün’e verildi.

Mülki idare olarak bir aile olduklarını belirten Vali Memduh Oğuz; “Kaymakam meslektaşımız Caner Akgün’ün vefatı üzerine İç İşleri Bakanlığımız 2011 yılında emekliye ayrılan ve vefat edenlere plaket düzenlemiştir. Merhum Caner Akgün adına düzenlenen plaketi de eşi Sayın Tuğba Akgün Hanımefendiye takdim etmek üzere bir araya geldik.

Burada konuşurken hemşerimiz Emekli Vali Mehmet Aldan’ın vefat haberini aldık. Gördüğünüz gibi bir taraftan doğum haberlerini alırken, diğer taraftan ölüm haberlerini de alıyoruz. Doğum ne kadar normalse, ölümde öyledir, ama bazen ölüm erken gelir. Ölüm bazen kazayla olur, bazen hastalıkla olur, ama bir bahane muhakkak olur ve yaşamla ölüm beraber hareket eder.

Diğer taraftan hayat devam etmekte, o bakımdan geride kalanlar hayatlarını devam ettirirler ve onların hatıralarına uygun bir yaşam biçimi seçerler. Tuğba kardeşimiz bizim aynı zamanda defterdarlığımızda kamu görevlisi, kendisi de mülki idare amiri olabilecek özellikleri taşıyor. Kendisi kızıyla birlikte oturuyor ve sevilen bir ailenin çocuğu, ben hem bu plaketi takdim ediyorum, hem de kızıyla beraber huzurlu sağlıklı, hatasız, kazasız bir hayat temenni ediyorum.

Vali Oğuz; “Acılarını paylaşıyoruz”
Acılarını elbette biliyoruz ve paylaşıyoruz. Biz mülki idare amirleri olarak bir aileyiz ve Tuğba kardeşimiz de bu ailenin bir bireyidir. Bende bu vilayette bu ailenin ağabeyi olarak iyi günlerinde kötü günlerinde yanlarındayım. Mutlulukların paylaşırsak bizde mutlu oluruz, sıkıntılarını da azaltmak üzere paylaşmak isteriz. Tekrar kızıyla birlikte kendilerine sağlıklı ve huzurlu hayatlar temenni ediyorum” dedi.

Valilik Makamına abisi Mehmet Şenol ile birlikte gelen Tuğba Akgün, zor günlerinde destek olan herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Akgün; “Başta İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Sayın Valimiz Memduh Oğuz olmak üzere bizlere destek olan, acımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Eşimin uzun yıllar çalışmasını isterdim, ama nasip böyleymiş. Dediğiniz gibi doğum ne kadar normalse, ölümde bizler için o kadar normal. Tekrar verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.