'Vekaleten Değil, Asaleten Görevlendirildim'

Gülkent Devlet Hastanesine Doktor olarak atanan Ramazan Okutan, kendisi hakkında çıkan ‘Vekaleten Başhekimdim. Birileri çamur at izi kalsın senaryosunu uyguluyor” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2011 18:11
'Vekaleten Değil, Asaleten Görevlendirildim'

Geçtiğimiz Cuma günü son dakika sürprizi ile Başhekimlik görevinden alınarak, Gülkent Devlet Hastanesine Doktor olarak atanan Ramazan Okutan, kendisi hakkında çıkan ‘Vekaleten Başhekimdim. Birileri çamur at izi kalsın senaryosunu uyguluyor” dedi.

Gözyaşları ve duygulu anlar yaşayarak, çalışma arkadaşlarına veda eden Op. Dr. Ramazan Okutan, isim vermeden Sağlık İl Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal ve Sağlık Sen Isparta ŞubeBaşkanı Erdal Demiralay’ı eleştirdi.

İdarecilik hayatı boyunca başarılı çalışmalara imza atan Op. Dr. Ramazan Okutan, veda konuşmasında Devlet Hastanesinde ki başarılarından bahsetti. İdarecilik hayatına ilk defa bir Ağustos ayında başladığını söyleyen Okutan, yine bir Ağustos ayında bu görevinin sonaerdirildiğini belirtti.

Konuşmasında Isparta Devlet Hastanesinin bu günkü geldiği noktalarından bahseden Okutan, “Gerçeği söylemek gerekirse artık yorulmuştum. Her 15 güne bir sarı zarf geliyordu. Cevap yazmaktan bıkmıştım. Hakkımda soruşturmalar açıldı. Asılsız çıktı. Bana
poliklinik yapıyor dediler. Ameliyata giriyor dediler. Beni çok yordular. Sendikacının biri çıkıp yalan söylüyor. Sendikacının açıklamaları beni çok üzdü. Hakkımda karalama kampanyaları düzenlediler. Yıprandım. Benim asil görevim doktorluktur. Tabi ki hastalarımla ilgileneceğim. Tabi ki ameliyatlara gireceğim.

Başhekimlik görevi benim 2. görevimdi.
Büyüklerimizin takdiri ile bu göreve geldim. Büyüklerimizin takdiri ile bu görevden alındım. Ben Devlet Hastanesine geri dönmek istiyorum. Sayın Valimiz ile bun konuyu görüştük. Ben meslek hayatım boyunca hiç 17. 00 ‘da mesai bitti eve gideyim demedim. Gitmedim de hiç hatırlamıyorum. Ben geçtiğimiz hafta sonu hastanemde icapçı nöbetçilik yaptım. Ben görevden ve hastalarımdan kaçmadım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum