Vekiller Giremedi Ama Başkan O Listede

ORC araştırma şirketinin son 'En başarılı belediye başkanları' araştırmasında dikkat çekici sonuçlar ortaya çıktı. Başkan Günaydın listeye 9. sıradan girmeyi başardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2013 11:58
Vekiller Giremedi Ama Başkan O Listede

ORC araştırma şirketinin yaptığı son 'En başarılı belediye başkanları' araştırmasında dikkat çekici sonuçlar ortaya çıktı.

ORC Araştırma şirketi daha önce yaptığı bir araştırmada en başarılı 10 milletvekilini belirlemiş, ancak o listeye Isparta milletvekilleri girememişti.

EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI
18-25 Mayıs tartihleri arasında 16’sı Büyükşehir olmak üzere 81 il merkezi ve 16 Büyükşehir'in tüm metropol ilçelerinde yapılan ankete göre en başarılı büyükşehir belediye başkanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu. İkinci sırada ise Melih Gökçek var.

METROPOL İLÇELERDE 5'E 5
En başarılı metropol ilçe belediye başkanları listesinde ise ilk 10'da 5 CHP'li 5 de AK Partili belediye başkanı var. En başarılı 10 il belediyesi listesinde ise 6 AK Partili, 3 CHP'li ve 1 MHP'li belediye var.

İŞTE BAŞARILI 10 İL BELEDİYE BAŞKANI

1. A. Eşref Fakıbaba ŞANLIURFA (AK Parti)
2. Özlem Çerçioğlu AYDIN (CHP)
3. Ahmet Çakır MALATYA (AK PARTİ)
4. Halil Balırcı RİZE (AK PARTİ)
5. Seyit Torun ORDU (CHP)
6. Lütfü Savaş (AK PARTİ)
7. Adem Dalgıç TEKİRDAĞ (AK PARTİ)
8. Yusuf Başer YOZGAT (AK PARTİ)
9. Yusuz Ziya Günaydın ISPARTA (MHP)
10. Beşir Ayanoğlu MARDİN (AK PARTİ)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum