Vekiller Şehit Cenazelerine Gidiyor

Ak Parti ve CHP, Çukurca'da şehit düşen 24 askerin cenazelerine katılmak üzere milletvekillerini çağrı yaptı. Bölgesinde şehit cenazesi olan vekiller törenlere katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2011 14:01
Vekiller Şehit Cenazelerine Gidiyor

Ak Parti ve CHP, Çukurca'da şehit düşen 24 askerin cenazelerine katılmak üzere milletvekillerini çağrı yaptı. Bölgesinde şehit cenazesi olan vekiller törenlere katılacak.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, milletvekilleri, Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer'in Akşehir, Jandarma Üsteğmen Murat Bek'in Yozgat'taki, Jandarma Er Koray Özel'in Adana'daki, Uzman Çavuş Mustafa Aslan'ın Çorum'daki, Jandarma Komando Onbaşı Yavuz Çoban'ın Aksaray'daki, Er Eyüp Çolakoğlu ve Piyade Astsubay Bilal Özcan'ın İstanbul'daki, Jandarma Çavuş Birol Elmas'ın Sakarya'daki, Piyade Er Ufuk Bozkurt'un Kırklareli'ndeki, Jandarma Komando Er Süleyman Kalkan'ın Isparta'daki, Jandarma Komando Er Mehmet Çetin'in Aydın'daki, Jandarma Er Mesut Cengiz'in Hatay'daki, Er Mehmet Ağgedik ve Er Reşit Ercan'ın Elazığ'daki, Uzman Çavuş Halil Özdoğru'un Sinop'daki, Piyade Er Fikret Özel'in Samsun'daki, Jandarma Er Fevzi Kazak'ın Gaziantep'deki, Er Yunus Yılmaz'ın Ankara'daki, Piyade Çavuş İdris Çam'ın Kahramanmaraş'taki, Er Hüseyin Güldal'ın Kocaeli'ndeki, Jandarma Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan'ın Artvin'deki, Onbaşı Mesut Kazanç'ın Erzurum'daki, Er Ramazan Akın'ın Ağrı'daki, Piyade Er Ahmet Tuncel'in Bitlis'teki cenazelerine katılacak.

Ankara ve İstanbul'daki şehit cenazelerine tüm bölge milletvekillerinin katılması istenirken, diğer illerdeki cenazelere katılmak üzere de 42 milletvekili görevlendirildi. AK Parti grubu da bölgesinde şehit cenazesi olan milletvekillerine çağrı yaparak, törenlere katılmalarını istedi.

CHP İL BAŞKANLARI 81 İLDE TERÖRÜ LANETLEYECEK
CHP il başkanları, bugün 81 ilde düzenleyecekleri basın toplantılarıyla terörü lanetleyecek. CHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihad Matkap dün gece il başkanlarıyla ayrı ayrı görüşerek, her ilde şehitlere, yaralılara, şehitlerle yaralıların ailelerine sahip çıkılmasını ve terörün lanetlenmesini istedi.

CHP il başkanlarının da bu nedenle illerinde düzenleyecekleri basın toplantılarında terörü lanetleyeceği ifade edilirken, “AKP’nin dokuz yıl önce sıfır terörle aldığı Türkiye’yi kan gölüne çevirdiğine dikkat çekecekler” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.