Vekillerin Polis Okulu Mücadelesi

AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’de Isparta’ya Polis Okulu açılması için İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Bakanlık yetkilileri ile görüşmelere başladılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2013 11:03
Vekillerin Polis Okulu Mücadelesi

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, konunun geçtiğimiz yıllarda da gündeme geldiğini belirterek:”Daha önce gündeme geldi ama bakanlık sıcak bakmadı. Mücadelemize yeniden başladık.

Hazır bina bulunursa açma şansımız daha fazla olur. Isparta’mıza çok büyük katkısı olacak Polis Okulu’nun açılması için ne gerekiyorsa yapacağız, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

AK Parti iktidarı döneminde Isparta önemli hizmetleri aldı ve almaya devam edecek. Polis Okulunu Isparta’ya kazandırabilirsek, Isparta’nın çehresi değişir” şeklinde konuştu. Polis Okulu için alternatif bazı kamu binalarının gündeme geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum