Veleybol'un Şampiyonu SDÜ

Kurumlararası Voleybol Turnuvasında Süleyman Demirel Üniversite birinci oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ikinci, Isparta Emniyet Müdürlüğü üçüncü ve Mustafa Şener Orta Okulu ise üçüncü sırada yer aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2013 15:56
Veleybol'un Şampiyonu SDÜ

Kurumlararası Voleybol Turnuvasında heyecan sona erdi. Yoğun katılımın olduğu turnuvada birinci Süleyman Demirel Üniversitesi oldu. Finalde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü 3-1 yenen kırmızı-beyazlılar, birincilik kupasının sahibi oldular. 6 Mart Spor Salonu’nda geçtiğimiz Cuma günü oynanan maç nefesleri kesti. İlk seti 25-16, 2. seti 25-11 kazanan SDÜ, 3. seti 25-16 kaybetti. 4. seti de 25-20 kazanan kırmızı-beyazlılar, salondan mutlu ayrılan taraf oldu.

Üçüncülük kupasını ise Isparta Emniyet Müdürlüğü kazanırken dördüncü ise Mustafa Şener oldu. Müsabakalar sonunda ödül töreni düzenlendi. Takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Hatırlanacağı üzere Müsabakalara
A Grubu’nda Asker Hastanesi, Müftülük, SDÜ, Telekom, S. Bilgiç Devlet Hastanesi,
B Grubu’nda: İl Sağlık Müdürlüğü, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Altınbaşak Koleji,
C Grubu’nda: Kadın Doğum Hastanesi, Kamu Hastaneleri Birliği, Emniyet, DSİ,
D Grubu’nda: Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, M. Şener İlkokulu, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi,
E Grubu’nda: Eğitim Gönüllüleri Derneği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Ceza İnfaz Kurumu ve Isparta Belediyesi ekipleri katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.