Vicdani Eleştiriler Yapılmalı

Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gençay, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan ve yöneticiler, Gökkubbe’de yaşanan olumsuzluğun ardından, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 17:32
Vicdani Eleştiriler Yapılmalı

Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gençay, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan ve yöneticiler, geçen hafta sonu Gökkubbe’de yaşanan olumsuzluğun ardından, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Gençay, kimsenin böyle bir kazanın olmasını istemediğini, can kaybı yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu söylerken, sert eleştirilerde bulunarak “Önce geçmiş olsun söylenmel" dedi.

Olmuş olan şeyler için vicdani eleştiriler yapılmalı” dedi. Şehirdeki politik sahada üslup seviyesinin düşürüldüğünü kaydeden Saadet Partisi Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan da, “Projeleri tartışmak, ayrı şey, hakaret etmek, aşağılamak ayrı şey” diyerek son günlerdeki eleştirilerin boyutuna dikkat çekti.

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi ISBAŞ Fabrikası arkasında yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri’nin, kubbe bölümünün çökmesi üzerine, Isparta Belediyesi ve Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a yönelik çeşitli çevrelerce sert eleştirilerde bulunulmuştu. Bu eleştirilerin aksine ise Saadet Partisi’nden örnek bir davranış geldi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan ve yöneticiler, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, yaşanan olaydan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Isparta’da istenmeyen bir kazanın meydana geldiğini hatırlatan Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, “Böyle bir olayın yaşanmasını başkanda, halkta, ama kimse istemez. Yaşanan olaydan dolayı geçmiş olsun diyoruz, Allah beterinden saklasın.

Olayda can kaybının yaşanmaması en büyük tesellidir. Olmuş olan olaylar için vicdani eleştiriler yapılmalı. Öncelikle geçmiş olsun denir, sonra eleştirilecek konular varsa onlar eleştirilir. Isparta’da böyle kaza olaylarının bir daha yaşanmamasını dileriz” dedi.

Şehirde politik sahada üslup seviyesinin düştüğünü söyleyen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan da, “Projeleri tartışmak ayrı şey, hakaret etmek, aşağılamak ayrı şey. Bugünkü ziyaretimizde konuyla ilgili olarak ne katkımız olabilir diyerek başkanımızla görüşmek istedik ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise Saadet Partisi tarafından kendisine yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirirken oldukça duygulandı. Ziyaretin medeni ve güzel bir olay olduğunu belirten Başkan Günaydın, “Geçmiş olsun demeniz beni çok duygulandırdı. Siz bazılarına örnek oldunuz. Bir cesaretle Isparta’ya bir tesis kazandırmak istedik.

Çalışmalarımız 50 bin metrekarelik alanda devam ederken, bir bölümde olumsuzluk yaşandı. Sanki her şey çökmüş gibi bazı kesimlerce lanse edilmeye çalışılması, çirkin laflar üretilmesi hoş olmayan bir durum. Diğerlerinden de şu anki tutumu beklerdim. Isparta’ya hizmet ediyorum. En kısa zamanda çalışmalara başlanacak ve bitirilecek.

Yaşanan böyle bir olumsuzluğu büyüterek, bir şahsın üzerine bunu yıkma, bir ganimete konma çabası var. Ziyaretiniz şahsıma moral ve cesaret vermiştir. Bu bakımdan ziyaretinizi oldukça anlamlı buluyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum