Vicdansız Sürücü Yakalandı

Polisin filmleri aratmayan takibi 10 gün sonra sonuç verdi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2015 12:12
Vicdansız Sürücü Yakalandı

3 Kasım tarihinde Yedişehitler Mahallesi'nde bakkaldan kalem alıp evine dönen 10 yaşındaki Uğurhan K. isimli çocuğa çarpan ve metrelerce sürükledikten sonra vicdansızca olay yerinde bırakıp kaçan sürücünün ve aracın yakalanması için günlerdir seferber olan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri sonuca vardı.

Sürücünün yakalanması Cinayet/Gasp büro amirliği ekipleri olay yeri ve aracın gidiş istikametine doğru Isparta, Burdur, Afyon illerindeki Mobese ve iş yeri kameralarını incelemeye aldı 10 gün boyunca geceli gündüzlü yaklaşık 280 saatlik görüntünün izlenmesi ajans32 ve 900 civarında oto incelenmesi sonucunda vicdansız sürücü ve aracı 15.11.2015 günü saat:05.00 sıralarında Cinayet/Gasp Büro ekiplerinin yaptığı operasyonla sürücü evinde yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne getirildi, Sürücünün Emniyetteki işlemlerinin ardından, Mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.www.ajans32.com

Vicdansız sürücünün çarptığı ve metrelerce sürüklediği Uğurhan K. ise hala yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.www.ajans32.com

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.


Geçtiğimiz günlerde Yedişehitler Mahallesi 107. Cadde üzerinde meydana gelen trafik kazası sonucu yaralanan ve halen hastanede tedavisi devam etmekte olan Uğurhan KAYACAN’ a çarparak olay yerinden kaçan araç sürücüsü yakalandı.

03 Kasım 2015 günü saat 22.00 sıralarında Yedişehitler Mahallesi 107. Cadde üzerinde meydana gelen Yaralamalı Trafik Kazası sonucu Uğurhan KAYACAN yaralanmış, kazaya karışan araç sürücüsü ise olay yerinden kaçmıştı.
Konu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğümüzce kazaya karışan araç ve sürücüsünün tespit edilmesi amacıyla çalışmalara başlanılarak olayın meydana geldiği bölgedeki tüm MOBESE ve işyeri güvenlik kameraları incelenmiş ayrıca olay yerinde bulunan meçhul araca ait sinyal lambasının parçaları ilimizde bulunan tüm oto sanayi tamirhanelerinde tamirat gören araçlara ait olabileceği düşünülerek eşleştirme çalışması yapılmıştır.
Yapılan çalışmalar neticesinde kazaya karışan aracın 1993-1998 model arası mavi renkli Toyota Corolla marka araç olduğu tespit edilerek ilimizde tescil kaydı bulunan tüm mavi renkli araçlar takip altına alınarak araçlar kontrol edilmiştir.

Tespit edilen araçlardan şüpheli H.İ.B. isimli şahsa ait araca ve kendisine ulaşılamaması üzerine yapılan araştırmada şahsın Afyonkarahisar ilinde bulunduğu anlaşılmıştır. Şahsın telefon numarası tespit edilerek kendisinin Emniyet Müdürlüğümüze davet edilmesine rağmen gelmemesi üzerine ikametinin bulunduğu bölgede tedbir alınarak şahsın ikametine dönmesi beklenilmiştir. Şüpheli şahsın 15 Kasım 2015 günü saat 05:00 sıralarında kazaya karışan araç ile birlikte ikametine geldiği görülmesi üzerine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yapılan incelemede şahsın aracındaki hasarı Burdur ilinde tamir ettirdiği ve sürücü belgesine daha önce dört defa “Alkollü Araç Kullanmak” suçundan dolayı Polis tarafından el konulduğu anlaşılmıştır.

Şüpheli şahıs gerekli yasal işlemlerin tamamlanmasından sonra adli mercilere sevk edilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum