Vicdansızlık!

Katliam Gibi... Başkanın Ağaçlarını Kestiler...

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2015 12:55
Vicdansızlık!

Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar Kasabasında Belediye Başkanı Derviş Açar’a ait bahçedeki 180 meyve ağacı, kimliği belirlenemeyen kişilerce kesildi.

Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar’a ait meyve bahçesinde gece saatlerinde giren kimliği belirsiz kişiler, 180 meyve ağacını diplerinden kesti.

Sabah saatlerinde olayı haber alan Başkan Açar, evine 5 kilometremesafedeki bahçesine gitti. Ağaçların kesildiğini gören Başkan Açar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan incelemenin ardından olayı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kesilen ağaçlar için büyük üzüntü duyan Belediye Başkanı Derviş Açar, yaptığı açıklamada, "10 yıllık emeğimize zarar veren caniler ağaçların da bir canlı olduğunu farkında değiller. Peygamber efendimizin, "Yarın öleceğini bilsen dahi bugün bir ağaç dik" hadisine rağmen, insanlıktan nasibini almamış zavallılar, bahçedeki 180 ağacı kestiler. Başkan Açar, ağaçları kesenlerin bir an önce bulunmasını isteyerek, "Bu vahşeti yapanlar yakalanıp adalete teslim edileceklerdir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum