Vodafone Dijital Tarım Akademisi Konusunda Bilgi Alış Verişinde Bulunuldu

Vodafone Dijital Tarım Akademisi konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2020 13:52
Vodafone Dijital Tarım Akademisi Konusunda Bilgi Alış Verişinde Bulunuldu

Online gerçekleşen toplantıda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Diler; “Bölgemizin ekonomik gelişimi için, “sürdürebilir gelişme ve değişim” sloganını temel prensip haline getirdik. Ziraat, Teknoloji, Su Ürünleri, Orman, İşletme, Uygulamalı bilimler ve Turizm fakültelerinin yanında tüm Isparta’yı uçtan uça kaplayan yerleşkelerimiz ve 30 bini aşkın öğrencimizle 2018 yılında Isparta da kurulan yeni bir üniversitenin daha hayata geçmesinde rol alan bizler sizlere diyoruz ki gelin beraber, Batı Akdenizi Tarımın Silikon Vadisi haline getirelim. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi olarak hem bölgesel hem de küresel trendleri göz önünde bulundurduğumuzda bu hedefe ulaşmanın “olmazsa olmazları” olarak karşımıza inovasyon kültürünü benimseme ve ortak akıl ile hareket etme ile yola çıkmaktadır.” dedi.

Rektör Diler, Fakülte Dekanlıkları ve Meslek Yüksekokulları Müdürleri ile yapılan çalışmalara ne gibi katkı vereceğini belirleyerek sonraki toplantılarda sunacağını söyleyerek Dijital Tarım Vadisi hedefi ile ilgili görüşlerini ve önerilerini toplantıda dile getirdi.

Toplantıda Proje Geliştirme Koordinatörü Prof.Dr. Öznur Diler, koordinatör yardımcıları Doç.Dr. İsmail Serkan Üncü, Doç.Dr. Gözde Tükel ve Doç.Dr. Ozan Demir Özer, Vodafone Kurumsal Satış Türkiye Direktörü Ender Ozgun, Vodafone Kurumsal Çözümler kıdemli satış müdürü Reşit Kurtkaya Kurumsal Pazarlama Kıdemli Müdürü Yeliz Sarıkaya, Vodafone Kurumsal Mobil Çözümler Satış Müdürü İbrahim Sert, Vodafone Antalya Bölge Müdürü Asker Murat Muratoğlu, Vodafone Isparta Bölge Satış Yöneticisi Orçun Ergül, Vodafone Dijital Tarım ve Çözümler Satış Müdürü Kadir Bozca toplantıda hazır bulundular.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.