Volkan Demirel Hastaneye Kaldırıldı

Torku Konyaspor maçında belindeki sakatlığı nükseden Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, karşılaşmadan sonra hastaneye götürüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2014 13:35
Volkan Demirel Hastaneye Kaldırıldı

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile oynadığı maçta başarılı bir performans gösteren kaleci Volkan Demirel, belinden sakatlandı. Daha önceden sakat olan belinin üstüne maç esnasında iki kez ters biçimde düşen ve ikilisinde de tedavi gören milli kaleci, karşılaşmanın ardından hastaneye götürüldü. Burada MR çektiren Volkan'ın durumu belli oldu.

Karşılaşmada belinden sorun yaşayan tecrübeli kalecinin, çekilen MR sonucunda, iki seviyede fıtıklaşma ve bir seviyede sinire baskı nedeniyle sakatlık yaşadığı ve iğne tedavisi planlandığı bildirildi.

Karşılaşma sonrası geceyi ağrılarla geçiren Volkan Demirel, A Milli Takım aday kadrosuna bugün dahil olacak. Sarı-lacivertli kalecinin son durumunun, milli takımdaki kontrollerin ardından netlik kazanacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.