Volkan Demirel'den ayrılık sinyalleri

Sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, oldukları şampiyon hakkında açıklamalarda bulunurken, geleceği hakkında sinyal verdi..

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2011 17:10
Volkan Demirel'den ayrılık sinyalleri

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'de, şampiyonlukta büyük pay sahibi oyuncularından milli kaleci Volkan Demirel, şampiyonluğu hak ederek kazandıklarını söyledi.

Şampiyonluk için çok büyük bir emek harcadıklarını vurgulayan milli kaleci, ''Çok büyük bir inatla bu yarışı sürdürdük. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum. Son haftaya kadar bizi takip ettiler. Hak eden taraf biz olduk. Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun'' diye konuştu.

Volkan Demirel, geleceğiyle ilgili ilerleyen günlerde bazı gelişmelerin olabileceğini söyledi.

Şu anda transferi konuşmak istemediğini vurgulayan Volkan, ''İlerleyen günlerde bazı gelişmelerin olacağını düşünüyorum. Tabii ki bu hem Fenerbahçe'nin menfaatleri, hem de benim menfaatlerim doğrultusunda olması gerekiyor. Şu an için net bir şey yok. Net bir şey olunca söyleyeceğim'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.