Volkan'ın Dudaklarını Okudum ve...

MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçındaki kritik kararları yorumladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2014 13:28
Volkan'ın Dudaklarını Okudum ve...

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup ederken, Bekir İrtegün'ün gördüğü kırmızı kart ile Caner Erkin'in yaptığı penaltı pozisyonu tartışma yarattı. Maçtaki kritik kararları A Haber'de yorumlayan MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, hakem Mete Kalkavan'ı kutladı.

"Volkan, dudaklarından okuduğumuz kadarıyla 'Beni de atsana, atsana' diyor"

Mustafa Çulcu açıklamasında, "Güzel bir maç yönetti, kutluyorum. Dik durdu. Verdiği kararlardan sonra eğilmedi. Vermiş olduğu kırmızı kart da haklı. Ligin ilk haftasında İstanbul Başakşehir-Kasımpaşa mücadelesinde Cüneyt Çakır, Rotman'ı ihraç etmişti. Doğru bir karar, verdiği penaltı da doğru. Kaleci Volkan ve Caner'in kartları da öyle... Volkan, dudaklarından okuduğumuz kadarıyla 'Beni de atsana, atsana' diyor. Peki orada hakem Volkan'ı pat diye atsa ne yapacak? Tahrik etmesi hoş bir görüntü değil" sözlerini kullandı.

"Eyyam yapmadı, bravo kutluyorum"
Bir de mesaj gönderen Mustafa Çulcu, "İkinci devre eyyam kokan hareketler sergiler mi dedim hakem için ama yapmadı. Bravo kutluyorum. Şimdi MHK Başkanı Zekeriya Alp'in yerinde olsam, diğer hakemlerin eyyamdan uzak kalması adına Mete Kalkavan'a bundan sonraki süreçte maç veririm. Eyyam yapanlara da vermezdim. Bu bir kırılma noktasıdır. Bravo. İnandığını yaptı. Tek eksiği, Kuyt'a yapılan bir hareket vardı ve sarı kart olmalıydı. Onu atladığını düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.