Y.Bademli'de Protesto Edilen Bozuk Yollar Yapılıyor

Yenişarbademli ilçesinde bir mahallenin sakinlerinin yürüyüş düzenleyerek protesto ettiği bozuk yollar, İl Özel İdaresi ekiplerince yapılmaya başlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2011 11:40
Y.Bademli'de Protesto Edilen Bozuk Yollar Yapılıyor

Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun,  yaptığı açıklamada, Yenice Mahallesi'ndeki bozuk yolların bakım ve onarımının daha önceden gündemlerinde olduğunu ve Isparta Valisi Memduh Oğuz'un talimatları doğrultusunda çalışmalara başlandığını söyledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Üyesi Yaşar Akgül de, mahalle sakinlerinin bozuk yollar nedeniyle uzun süredir yaşadıkları sıkıntılara dikkati çekti.

Çalışmalar kapsamında mahalledeki Gölkonak ve Yenişarbademli bağlantı yollarının asfaltlanacağını anlatan Akgül, desteklerinden dolayı Vali Memduh Oğuz'a, AK Parti Isparta milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile İlçe Başkanı Yaşar Gencer'e teşekkür etti.

Yenice Mahallesi sakinleri, 4 yıl önce yörede yürütülen kanalizasyon çalışmalarının ardından bozulan yolların yapılmamasına tepki göstererek, yüzlerinde toz maskeleri ve üzerlerinde ''Yol lüks değil, ihtiyaçtır'', ''Siyaset değil, hizmet bekliyoruz'', ''Duble yol değil, sadece asfalt istiyoruz'' yazılı pankartlar taşıyarak yürüyüş düzenlemişlerdi.

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem ise, belediyenin önceki dönemden kalan borçları nedeniyle hizmet sunmakta zorlandıklarını bildirmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum