Ya Aday Çıkarın Ya MHP Adayını Değiştirsin

AK Parti Tabanından Genel Merkeze Net Mesaj!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2018 12:07
Ya Aday Çıkarın Ya MHP Adayını Değiştirsin

Ankara kulislerinde AK Parti ve MHP'nin Isparta üzerinde anlaştığı konuşulurken, Isparta'da AK Parti'nin tabanından Genel Merkeze çeşitli araçlarla baskı yapılmaya devam ediliyor.

Anket sonuçları, raporlar, değerlendirmeler bir bir AK Parti Genel Merkezi'ne gönderilirken, son olarak faks ve elektronik posta yağmuruna tutulan Genel Merkezden "Ya Isparta'da aday çıkarın, ya da MHP'nin adayını değiştirin" talebi dikkat çekti.

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın'ın AK Parti eleştirilerinden yola çıkan AK Partililer, "3 Milletvekili çıkarmış, iktidar partisinin mensupları olarak bizler seçim sath-ı mahalinde, partimize sert ve anlamsız eleştiriler yönelten Yusuf Ziya Günaydın için nasıl oy isteyeceğiz. Bu durumu seçmenimize nasıl anlatacağız. Ya AK Parti kendi adayını çıkarsın, yada MHP'ye aday değiştirme konusunda baskı yapılsın" mesajı verdi.

İYİ Parti ve CHP'nin Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu üzerinde anlaşmaya vardığı netleşirken, AK Parti'nin nasıl bir strateji izleyeceği şimdilik merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum