Ya Balığını Tanı, Ya Da Balıkçını

Isparta’da 60 yıllık birikimiyle balıkçılık yapan Zarif Balıkçılık, “Ya Balığını Tanı, Ya Da Balıkçını” sloganıyla hizmet veriyor. Sağlıklı bir yaşam için balık tüketiminin önemine vurgu yapan Sami Akdoğan “Balıktan anlamıyorsanız balıkçınıza güvenmek dur

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2013 10:27
Ya Balığını Tanı, Ya Da Balıkçını

Isparta’da 60 yıllık birikimiyle balıkçılık yapan Zarif Balıkçılık, “Ya Balığını Tanı, Ya Da Balıkçını” sloganıyla hizmet veriyor. Sağlıklı bir yaşam için balık tüketiminin önemine vurgu yapan Sami Akdoğan “Balıktan anlamıyorsanız balıkçınıza güvenmek durumundasınız” dedi.

Zarif Balıkçılık İşletme Sahibi Sami Akdoğan, işletmelerinde günlük, taze ve kaliteli 25 çeşit balık ürünleriyle müşterilerinin karşısına çıktıklarını belirtti. Akdoğan, işletmelerinin aynı zamanda ‘balık-ekmek’ servisiyle de hizmet verdiğini belirterek “İster temizlenmiş taze ürünlerimizi, isterse işletmemizde pişirilmiş balık ekmek keyfini müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

ÜRÜNLERİMİZ GÜNLÜK TAZE VE HER KESEYE UYGUN
Zarif Balıkçılık İşletme Sahibi Sami Akdoğan, balıkçılık sektöründe 60 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve işletmelerinde satışa sundukları 25 balık çeşidiyle vatandaşlara kaliteli hizmet verdiklerini belirterek, “Biz Isparta’da balıkçılık sektöründe 60 yıldır vatandaşlara hizmet veriyoruz. Yaptığımız kaliteli ve güvenli hizmet sayesinde bugünlere geldik. Bugün de ilk başladığımız gün gibi kaliteli ve güvenli hizmet vermeye devam ediyoruz. İşletmemiz 25 balık çeşidimiz var. Vatandaşlara satışa sunduğumuz balıklar günlük ve tazedir. Balıklarımızı toptan fiyatına vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bütün balık çeşitlerimiz her keseye uygundur. İşletmemize gelen müşterilerimize balıklarımız hakkında bilgiler veriyoruz” dedi.

YA BALIĞINI TANI, YADA BALIKÇINI
Zarif Balıkçılık İşletme Sahibi Sami Akdoğan, işletmelerinde oluşturdukları sloganla vatandaşların güvenlerini kazandıklarını belirterek, “Her zaman işimizi kaliteli yaptığımızı düşünüyorum. Bugüne kadar bizim de kendi çabalarımız oldu ama, bugüne kadar gelmemizin en önemli rolü tabi ki bize güvenen müşterilerimizindir. Biz de müşterilerimize oluşturduğumuz sloganla yaklaşıyoruz. ‘Ya Balığını Tanı, Yada Balıkçını’. Biz bu sloganımıza göre halka hizmet vermekteyiz.” dedi.

BALIK EKMEK HİZMETİ VERİYORUZ
Zarif Balıkçılık İşletme Sahibi Sami Akdoğan, işletmelerinde balık satışının yanında ızgara balık ekmek hizmeti de verdiklerini belirterek, “Biz Zarif Balıkçılık olarak balık satışının yanı sıra müşterilerimize balık ekmek hizmeti de veriyoruz. Birçok balık çeşidini ızgara üzerinde pişirip gelen müşterilerimize balık ekmek satışını da yapıyoruz” dedi.

Zarif Balık adresi Pirimehmet Mahallesi 1744 Sokak'ta Isparta halkına hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum