Ya Başkan Isparta'da Yaşamıyor Ya Da Biz

“Ya Başkan Isparta’da Yaşamıyor Ya Da Biz Isparta’da Yaşamıyoruz”

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2021 16:01
Ya Başkan Isparta'da Yaşamıyor Ya Da Biz

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in “Seçim dönemi vaatlerimin yüzde 80’ini bitirdim” ifadelerine tepkiler devam ediyor. Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, Başkan Başdeğirmen’i sert sözlerle eleştirdi. Yaltırak “Ya sayın başkan Isparta’da yaşamıyor, ya da biz. Vaatleri hangi şehirde gerçekleştirdiğini merak ediyoruz” dedi.  

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in “Seçim döneminde verdiğim vaatlerin yüzde 80’ini bitirdim” şeklindeki ifadeleri siyaset gündemini hareketlendirdi.

Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, yaptığı açıklamada Başkan Başdeğirmen’i sert ifadelerle eleştirdi. Yaltırak, “Sayın Başkan seçim döneminde vaat ettiği hizmetlerin yüzde 80’ini bitirdiğini söylemiş. Akıl tutulması gibi bir şey. Ya Sayın Başdeğirmen Isparta’da yaşamıyor, ya da biz Isparta’da yaşamıyoruz. Eğer gerçekten seçim dönemi vaatlerinin yüzde 80’inini bitirdiyse o hizmetleri hangi şehre yaptı merak ediyoruz” dedi.

Memleket Partisi İl Başkanı Yaltırak, “Isparta’nın kronik sorunları hala ortadayken, bu ifadeler en hafif deyimle akıl tutulmasıdır. Milletin aklıyla dalga geçmektir. Otogar’ı mı bitirdi? Trafik sorununu mu çözdü? Isparta’da raylı sisteme geçildi de bizim mi haberimiz olmadı? Üreticinin, esnafın dertlerini mi çözdü? Isparta’da musluklardan çamur değil de tertemiz sular mı akıyor da biz görmüyoruz?” sorularını yönetti.

Yaltırak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i şov yapmakla suçlayarak “Isparta’nın kanayan yarası ITKM’yi açtık diye şov yapıyor. ITKM ortalama 51 bin 500 metre kare alan. 3 kat olarak hesap edildiğinde 152 bin metre kare alan denebilir. Şimdi açılışını yaptıkları alan bin metrekare yok. ITKM’nin yüzde 1’ini bile bitirememiş. Ama ‘vaatlerimin yüzde 80’ini bitirdim’ diyor. Bunun adı olsa olsa şov olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum