Ya Bitecek Ya Bitecek

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITKM inşaatında sona doğru yaklaşıldığını kaydetti. ITKM’nin asansör ve yürüyen merdivenleri dün 10 tır ile şantiye alanına geldi.

Yayınlanma:
Ya Bitecek Ya Bitecek

ITKM şantiyesinde basın açıklaması yapan Başkan Günaydın, net konuştu “Bu inşaat ya bitecek ya bitecek”

Yılbaşına doğru bitirilmesi planlanan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatında sona doğru yaklaşılıyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaatın yılbaşına kadar bitirilmesinin planlandığını ve en geç bahar aylarında resmi açılışının yapılacağını kaydetti.

10 TIR MALZEME GELDİ
ITKM inşaatında somut gelişmelerin yaşandığını dile getiren Başkan Günaydın, dün şantiye alanına getirilen 10 tır asansör ve yürüyen merdiven malzemesinin montaj işlemlerinin de 1 ay içerisinde tamamlanacağını ve ardından zemin döşeme işine girileceğini söyledi.

FİLLANDİYA’DA 3 AYDA ÜRETİLDİ
Fillandiya’da özel olarak yaptırılan asansör ve yürüyen merdivenler dün 10 tır araçla şantiye alanına getirildi. Montaj ekibi dün itibariyle montaj çalışmalarına başladı.
Asansör ve yürüyen merdivenle ilgili teknik bilgiler de veren Başkan Günaydın, “Bu asansörlerimiz ve yürüyen merdivenlerimiz Fillandiya’da özel olarak üretildi. Sektörün en kaliteli firması ile çalışıldı. Üretimi 3 ay sürdü. 1 ayda da montaj işlemleri bitecek. ITKM içerisinde toplam 24 yürüyen merdiven olacak. 10 tanesi geldi. 14 tanesi de yarın Isparta’ya gelmiş olacak. Şu anda gümrük işlemleri sürüyor” dedi.

ITKM YA BİTECEK YA BİTECEK
ITKM ile ilgili son yapılan basın açıklamasının ardından yüzde 10-15 oranında bir ilerleme kaydedildiğini de ifade eden Başkan Günaydın, “Ünlü bir siyasetçimizin güzel bir lafı var; ya bitecek ya bitecek’ diyor. İşte biz de ITKM için bunu söylüyoruz. Ya bitecek ya bitecek” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum