Yabani Otlar Temizleniyor

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mahallelerde yabani otlarla ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bahar aylarına girilmesiyle birlikte başlatılan çalışmalar aynı hızda yaz aylarında da devam ediyor.

Yayınlanma:
Yabani Otlar Temizleniyor

Şehir genelinde devam eden temizlik kapsamında kaldırımlardaki yabani otlar temizleniyor. Yol temizleme aracı ile sokaklar süpürülüyor ve ardından yıkanıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında son olarak Işıkkent Mahallesi’nde geniş çaplı temizlik çalışmaları devam ediyor. Şehrin tüm mahallelerine girilirken, kalan 5 mahalledeki çalışmalar da program çerçevesinde devam ettirilecek.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 40 kişilik özel ekiple gerçekleştirilen çalışmalarda yabani otlardan arındırılan bölgeler ilaçlanıyor.
Diğer taraftan yine kullanılmayan boş arazilerde de insan sağlığını tehdit eden olumsuzluklar iş makineleri yardımıyla temizleniyor.

Ispartalı vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla tüm imkanların seferber edildiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ekiplerin her gün düzenli olarak şehir genelindeki temizlik işlerini sürdürdüğünü hatırlattı. Günaydın, “Yine tüm mahallelerimizin cadde ve sokaklarındaki kaldırımlar elden geçiriliyor. Kurulan özel bir ekip kaldırımlardaki yabani otların temizliğini gerçekleştiriyor. Tüm kaldırımlar süpürülüyor, yabani otların bir daha çıkmaması için ilaçlanıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.