Yakaören’den Başkan Günaydın’a Teşekkür

Yakaören’den Başkan Günaydın’a Teşekkür

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2017 09:44
Yakaören’den Başkan Günaydın’a Teşekkür

Isparta’nın Yakaören Köyü Muhtarı Ali Kartal ve beraberindeki heyet, önceki hafta köylerinde düzenlenen köy buluşması programı ve yine köylerinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Beraberinde azaları ve MHP’li Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Can ile birlikte, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden Muhtar Ali Kartal, Başkan Günaydın’a köylerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Muhtar Kartal, “Köyümüze yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Getirmiş olduğunuz hizmetten dolayı köy halkımız oldukça memnun. Tekrar şahsım ve köy halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Yakaören Köyünde bir çalışma yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Muhtarımız ısrarla söylüyordu, sonbahara doğru yapma sözü vermiştik. Bir kilometreye yakın kaliteli köy içi asfalt çalışması gerçekleştirdik. Köyde ve şehirde ayrım yapmıyoruz. Davraz dağının tepesine de yapsak kaliteli yapıyoruz. Çalışmaların köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.