Yaklaşık 30 İlde Elektrik Yok! Terör Saldırısı Olabilir

Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili flaş açıklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2015 01:43
Yaklaşık 30 İlde Elektrik Yok! Terör Saldırısı Olabilir

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaşanan elektrik kesintilerinin ardından yaptığı açıklamada "Terör saldırıları ihtimalini araştırıyoruz" dedi.

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından önemli satır başları! "Enerji Bakanlığı'nda kriz masası kuruldu. İletim hatlarında sorun olduğunu düşünüyoruz. Her türlü ihtimali araştırıyoruz. Terör saldırısı olabilir mi, onu da araştırıyoruz o yönde araştırmalarımız var. Her türlü ihtimali araştırıyoruz."

DEVAM EDECEK...

Türkiye'nin farklı illerinde elektrikler kesildi. İnternet erişiminde de sıkıntı yaşandı. Sıkıntı halen sürüyor. İstanbul'da vatandaşlar metroda mahsur kaldıkları yönünde mesaj atıyor. Türkiye'nin birçok ilinde meydana gelen elektrik kesintisi, başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hayatı felç etti. İstanbul'da yoğunluk nedeniyle Bedaş'ın sitesine de ulaşılamazken, Ankara, Trabzon, Aydın, Edirne, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Antalya, İzmir, Bursa, Adana, Bitlis, Çanakkale, Hatay, Denizli, Isparta, Eskişehir, İzmit, Tunceli, Elazığ, Bilecik ve Samsun'dan da kesintiler olduğu yönünde bilgiler geliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum