Yalandır İftiradır!

Bir süredir hakkında ‘Milletvekilliği için Belediye Başkan Adaylığını kullanıyor’ söylentilerinin dolaştığı CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’ya İl Başkanı Şenol sahip çıktı. Şenol söylentileri yalan ve iftira olarak yorumladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2013 15:58
Yalandır İftiradır!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Vedat Şenol, CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı’nın arkasından konuşulan söylentilere sert tepki gösterdi. Başkan Şenol, “Bu iftiralar, yerel yönetimlere gelme çalışmalarımızı engellemek, onurlu parti üyelerimizi ve belediye başkan adayımızı lekelemek için ortaya atılmış asılsız kampanyalardır” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’nın milletvekilliği adaylığı için belediye başkan adaylığını kullandığı yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, bu tür iftiralarla CHP’yi yıpratmak isteyenler olduğunu söyledi.

Şenol, “Geçtiğimiz şu günlerde Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’nın arkasından tehlikeli ve yıpratıcı eleştiriler yapılıyor. Lütfü Çakmakçı’nın, milletvekili adaylığı için belediye başkan adaylığın kullandığı söyleniyor. Bu bir iftiradır, yalandır. Zaten Lütfü Çakmakçı hocamız bu konuda gereken açıklamayı yapmıştı ve böyle bir durumun söz konusu bile olmadığını açıklamıştı. Ama hala bu açıklamayı bilip de bu tür iftiraları atabiliyorlar. belediye başkan adayımızı karalamak istiyorlar. CHP olarak bu çirkin saldırılar karşısında belediye başkan adayımızın her zaman arkasındayız. Bu iftiralar partimizin yükselen grafiğini önlemek için atılıyor. Bu iftiralar, yerel yönetimlere gelme çalışmalarımızı engellemek, onurlu parti üyelerimizi lekelemek için ortaya atılmış kampanyalardır. CHP’nin birliğini hiç kimse bozamaz. Bu iftiraları atanlar seçimlerde hüsrana uğrayacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum