Yalçın'dan Gençay'a Cevap: Dili Sürçmüştür

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, SP İl Başkanı Cevat Gençay’ın ‘MHP AKP'nin gizli destekçisi" açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2014 15:05
Yalçın'dan Gençay'a Cevap: Dili Sürçmüştür

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, bugün yaptığı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Zorda kaldığı zaman hükümeti desteklediğini başka zaman ise eleştirdiğini söylemişti. Bu açıklamanın ardından MHP İl Başkanı İsa Yalçın’dan jet cevap geldi. Yalçın Gençay’a,”İl Başkanı açıklama yaparken dili sürüşmüştür” dedi.

AÇIKLAMAYI YAPARKEN DİLİ SÜRÜŞMÜŞ HERHALDE
İl Başkanı Yalçın açıklamasında, “Sayın Saadet Partisi İl Başkanı Gevat Gençay’ın bu açıklamayı yaparken dili sürüşmüş herhalde. Türk Milleti MHP’yi çok iyi bilir. Biz nerede doğru bir şey varsa onu her zaman desteklemişizdir. Yanlış bir şeyin her zaman önünde durmuşuzdur. Türkiye Cumhuriyeti’nde kırıcı olmamak şartıyla bu iyi olan bir şeyi kim yaparsa yapsın desteklemek gerekir. Ama bu gidipte MHP AKP’yi destekliyora bağlanıyorsa burada siyasi bir sıkıntı vardır. Bu nedenle Sayın İl Başkanı Cevat Gençay’ın bu tür yaptığı açıklamalara anlam veremiyoruz” dedi.

CEVAT GENÇAY NE DEMİŞTİ tıklayın

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.