Yalçın'dan Özel'e: Ateş Bacayı Sardı!

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Milletvekili ve ikinci sıra adayı Recep Özel'e; "Sayın Recep Özel , Nuri Okutan’ın ve diğer milletvekili adaylarımızın seçilme şansını kendinde buluyor musun? Acaba ateş bacayı mı sardı ? Feryat figanın bundan mı?" diye

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2015 12:41
Yalçın'dan Özel'e: Ateş Bacayı Sardı!

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, yaptığı açıklamada AK Parti Milletvekili ve ikinci sıra adayı Recep Özel'e yüklendi.

Yalçın açıklamasında "Recep Özel Isparta’da 22. ve 24.dönem iki defa Isparta milletvekili olmuş Isparta’da hep başka partilerin işlerine burnunu sokarak siyaset yaptığını zanneden bir siyasetçi örneğidir. Daha önce söylediklerine cevap vermedim o zaman partisinin aday adayıydı şimdi ise AKP’nin milletvekili adayı. Isparta için hizmet üretemeyen ;başka siyasi partiler üzerine kehanetlerde bulunan bir siyasetçi.

İşte size Özel’in kehanetlerinden örnekler:
“MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan eski Baka Genel Sekteri Tuncay Engin’in Isparta’dan, merkez valisi Nuri Okutanın ise Sakarya’dan aday olabileceğini öne süren Özel, CHP’de ise sağlıklı üye kaydının olmaması nedeniyle ön seçim yapılmayacağını ve Genel merkezin ilk sıraya mevcut Milletvekili A.Haydar Öner’i koyabileceğini iddia etti. ”(basın, 16.02.2015) Sanki mübarek, kendini CHP, MHP Genel Başkanı yerine koyuyor. Tahmin neticesi sıfır…

AKP Milletvekili Recep Özel hızını alamıyor basına bir demeç daha veriyor:

AK Parti'li Recep Özel, Isparta’nın ikinci bir vali vakası yaşamak istemediğini söylüyor… Partisinin dördüncü sıra adayının MHP'nin birinci sıra adayına göre daha şanslı olduğunu ileri sürüyor... ( Basın, 22 Nisan 2015) Bu sözler üzerine güzel bir deyimimiz geldi aklıma. “Sapla samanı karıştırmak.” Çok manidar aslında. 3. Dönemine aday olan Recep Özel’in MHP Isparta 1. sıra Milletvekili Adayı Vali Nuri Okutan hakkında ki değerlendirmeleri için tam karşılığı bir deyim.

Sayın Özel , MHP Milletvekili Adayı Vali Nuri Okutan ile CHP 24.Dönem Isparta Milletvekili Vali Ali Haydar Öner’i birbirine benzetmiş ve Isparta halkı bir daha vali vakası yaşamak istemiyor diye ifade de bulunmuş. Hatta hiç şans vermemiş, seçilebileceğine. Hakkını yemememiz gerek .Sayın Özel çok öngörülü ve hissiyatı kuvvetli bir milletvekilidir. Yerel seçimlerde de tahminlerde bulunmuş ,hatta bildiğimiz kadarıyla kendi partilileri de Ankara’yı yanlış yönlendirmelerinden dolayı bu vekillere tepki göstermiş, istifa edenler bile olmuştu.

Recep Özel’in bu telaşı niye ?…

MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan’ın Valiliği de görev yaptığı her şehirde saygıyla anılmaktadır. Sakarya ilinde eğitime yaptığı katkılar nedeniyle 2006 yılında Vehbi KOÇ Ödülüne layık görülmüştür. Bu ödülden kendisine verilen parayı tekrar eğitim için harcamış annesinin adına FATİME ANA Okulunu yaptırmıştır. Yılmaz ÖZDİL tarafından bu durum ulusal gazetelere taşınmıştır. Bir Ispartalı olarak bu durumda memleketimizin evladı bir valimizin yaptığı bu davranış göğüslerimizi kabartmıştır. Ve bunları Devletin Valisiyken yapan Sayın Okutan , acaba halkın Vekiliyken neler yapabilir?

Adayımız, Nuri Okutan sizin yaptığınızı yapmaz; en azından “Isparta halkına ellerine kazma kürek alsınlar, Dereboğazı yolunu açsınlar.” demez. Isparta Milletvekili olduğunu unutmaz. Onu oraya taşıyanlara bir bahane üreterek hizmetten yararlanmama sebebi sunmaz. 12 yıldır AKP’NİN Isparta’yı unuttuğu sorunlarının üzerine cesaretle gider,neşter vurur.

Sayın Recep Özel , Nuri Okutan’ın ve diğer milletvekili adaylarımızın seçilme şansını kendinde buluyor musun? Acaba ateş bacayı mı sardı ? Feryat figanın bundan mı ?" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum