Yalçın'dan Said Yüce Yorumu

Yalçın'dan Said Yüce Yorumu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2015 14:38
Yalçın'dan Said Yüce Yorumu

Said Yüce’nin AK Parti’den Isparta Milletvekili adayı gösterilmesini değerlendiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Siyasette hizmet için Isparta’yı tercih edenlerle siyasette bir yere gelmek için Isparta’yı tercih edenleri bu Ispartalının ayırması lazım” dedi

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, parti yöneticileri ve 26. Dönem Milletvekili adaylarının katılımıyla dün 1 Kasım seçimlerine hazırlık toplantısı düzenlendi. Toplantıya mazereti bulunan Nuri Okutan dışında tüm adaylar katıldı.

MHP’NİN EŞİT ŞARTLARDA SEÇİME GİRMEMESİ İÇİN OYUNLAR OYNANIYOR!
Süreçle alakalı il yöneticileri ve adaylarla bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirten İl Başkanı İsa Yalçın, Türkiye’de MHP’nin seçimlere diğer siyasi partilerle aynı ve eşit şartlarda gitmemesi için bir takım oyunlar oynandığını ileri sürerek, şunları söyledi: “Bunlarla ilgili de aday listeleri üzerinden bazı spekülasyonlar yapılmak isteniyor. MHP’de her dönem içerisinde her yerde göreve talip insanlar olabilir. Ama bu görevlendirmeyi Sayın Genel Başkanımız ve kendisinin görevlendirdiği kişi tarafından yapılır. 1 Kasım seçimlerinde her türlü fitneye sebep olabilecek bu girişimlere prim vermeyeceğiz. Bu millete ülkenin gelmiş olduğu durumu ve ülkenin çıkış noktalarıyla ilgili projelerimizi MHP olarak anlatacağız. İnanmış kadrolarımızla iktidara geleceğiz inşallah.Bununla ilgili değerlendirme toplantısı yaptık. Kurban Bayramı’ndan sonra da gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantısı ile çalışmalarımızı hızlandıracağız.

AMA BAŞARILI BİR SÜRECİ GEÇİRMEK İÇİN PROGRAMLARIMIZI HAZIRLIYORUZ
Ülkede sıkıntılar günler geçiriliyor. Bu kadar şehitlerin olduğu bir ortamda tabiî ki parti olarak da çok rahat bir seçim kampanya dönemi geçiremeyeceğiz. Zor ama başarılı bir süreci geçirmek için programlarımızı hazırlıyoruz.”

DOĞUM YERİNİN ÖNEMİ YOK, ÖNEMLİ OLAN HİZMETTİR
Öte yandan soru üzerine Barla Platformu Başkanı ve Amasya Milletvekili Said Yüce’nin AK Parti 2.sıra Isparta Milletvekili adayı olarak gösterilmesini değerlendiren Yalçın, “Kendisini tanımıyorum. Son zamanlarda Barla Platformu çok gündeme getirilmeye başlandı. İnşallah bunlar ülkemiz için hayırlı işlerle uğraşıyorlardır. Siyaset hizmettir. Siyasette hizmet için Isparta’yı tercih edenlerle siyasette bir yere gelmek için Isparta’yı tercih edenleri bu Ispartalı ayırması lazım. Doğum yerim neresi olursa olsun ben siyasette Isparta’ya hizmet etmek istiyorum diye talep eden insanlarla, Isparta’yı bir yere gelmek için tercih edenleri bu millet ayırt edecektir. Yoksa doğum yerinin orası, burası olması konusu değil önemli olan ne niyetli Isparta adayı olduğu konusudur.

ÜLKEYİ BU HALE GETİRENLERDEN HESAP SORACAK
BİR İKTİDAR OLABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ.
Tanımadığım insan için de ne verir konusunda yorum yapmak istemiyorum. MHP olarak kendi işimize bakacağız. Ülkenin şu durumunda hem mevcut durumun üstesinden gelebilecek hem de mevcut durumu bu hale sokanlardan hesap soracak bir iktidar olabilmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum