Yalım Yerbilimcilik Manas Bayisi oldu

Yalım Yer Bilimcilik Manas Su ve Elektrik Sayaçlarının Satış ve Montaj Bayiliğini aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2012 10:08
Yalım Yerbilimcilik Manas Bayisi oldu

Konuyla ilgili bilgi veren Yalım Halıcı, “Ülkemizde 2011 yılında yürürlüğe giren Yeraltı Suları hakkında kanuna istinaden tüm sondaj kuyularına niteliğine göre bir ölçüm sistemi kurulması zorunlu hale getirilmiştir. Yalım Yerbilimcilik olarak Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin üretimini yaptığı ön yüklemeli ve uzaktan erişimli su – elektrik sayaçlarının D.S.İ. 18. Bölge sınırları içerisinde (Isparta, Burdur, Afyon, Akşehir) satış ve montaj bayiliğini Aralık 2012 itibariyle almış bulunuyoruz.

Yeraltı Suları Kanunu’nda yapılan değişiklikle bundan böyle kuyu, galeri, tünel ve benzeri yerlerden çekilecek içme, sulama, kullanma endüstri ve sanayi suyu miktarı sınırlandırıldı. 25 Şubat 2013’den itibaren, yeraltı suyu kullanacaklar, ön yüklemeli su ve elektrik sayaçlarını kendi olanakları ile kuyularına taktıracak. Böylece belirlenen kapasite dışında su kullanılmayacak. Konu hakkında uzmanlarımızdan daha detaylı bilgi almak için 0532 673 00 05 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji