Yalıtım Fabrikası İnşasını İnceledi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Ortadoğu’nun en büyük fabrikası olan Bimsblok fabrikasının yanına kurulacak olan yalıtım ve izolasyon fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu.

Yayınlanma:
Yalıtım Fabrikası İnşasını İnceledi

Bimsblok ve izolasyon fabrikasına aynı anda ürün sağlayacak olan kırma eleme ünitelerinin de montajında incelemelerde bulundu. Kırma eleme ünitesi faaliyete geçtiğinde tam otomatik olarak kurulacak olan her iki fabrikanın da ihtiyacını görecek şekilde tasarlanıyor. Yapılan bu çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala’da eşlik etti. Günaydın ayrıca fabrikaya malzeme taşıyacak araçlar için yeni yol güzergahı konusunda da incelemelerde bulundu.

Günaydın yaptığı açıklamasında ise fabrika sahası içerisinde kazandırılan alanın 200 bin m2’yi aştığını ve kurulan fabrikalar zincirinin de arazide en verimli şekilde nasıl kurulabileceği konusunda hassasiyetle davranıldığını belirterek. Bir santim alanın bile kendileri için çok değerli olduğunu belirtti. Yapılacak her ünitenin de kurulacak olan fabrikalarla entegre içerisinde çalışması için de hassasiyet gösterildiğini ifade etti.
Günaydın yaptığı açıklamasında, “fabrika sahamızda teknolojik bir fabrika sistemi kuruyoruz. Fabrikalarımızı da en son teknoloji ile kurulmasını gösteriyoruz. Yaptığımız bu titiz çalışmalarla dünya ülkeleri arasında kurulan fabrikalara örnek bir tesis haline gelecektir. Fabrika sahamızda yer kaybı olmadan çok hassas şekilde devam ediyoruz. Fabrika sahamızı şu anda 200 bin m2’ye ulaştırdık. Yeni oluşturacağımız yolların da fizibilitesini en hassas şekilde düşünerek nereden geçmesi gerektiği konusunda çalışmalarda bulunuyoruz. Alanımızı en yüksek verimli nasıl kullanabileceksek o şekilde davranıp fabrikalarımızı ve sahamızı ona göre ayarlıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.