Yalvaç, Tanıtım Günlerine Hazır

Ankara'da 12-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak Isparta Tanıtım Günleri için Yalvaç Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2014 15:01
Yalvaç, Tanıtım Günlerine Hazır

Tarihi, Kültürü, Geleneği, Göreneği ve Yemekleri ile marka şehir olan Yalvaç, Ankara’da yapılacak olan tanıtım günleri için A’dan Z’ye tüm hazırlıklarını yaptı.

Pisidia Antiocheia, Yalvaç ekmeği, Yalvaç Hamursuzu, Yalvaç Kaymağı, Deri Sanatları gibi birçok ürünle ziyaretçilerin karşısına çıkacak olan Yalvaç Isparta’nın tanıtımı için önemli bir etken olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü; ‘ Ankara da yapılacak olan Isparta Tanıtım günleri için şu anda tüm çalışmalarımız hazır. İlçemizi ve ilimizi en iyi ve en güzel bir şekilde tanıtmak için tüm gücümüzle çalışıp ismimizi herkese duyurup marka olan ilçemiz Yalvaç’ın gelişmesine katkıda bulunacağız. İlçemizin birçok medeniyete beşiklik etmesi hem de kültür zenginliği ile yerli ve yabancı turistlerimizin ilgisini çekmektedir. Bizler de bu vesile ile hem Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı bekliyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.