Yalvaç Belediye Meclisi Toplandı

Yalvaç Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Tekin Bayram başkanlığında toplandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2011 13:30
Yalvaç Belediye Meclisi Toplandı

Yalvaç Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Tekin Bayram başkanlığında toplandı.

Toplantıda, Yalvaç'ta eğitime katkıları bulunan İsa Kaleli ve Hasan Hüseyin Yaprakçı'nın isimlerinin Kaş Mahallesi'ndeki parklara verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Meclis, yer takasları konusunu da görüştü. Yeni imar revize planında ev ve arsaları kültür alanında kalan Mehmet Ali Başar, Yusuf Ayvallı, Temalı Park alanı olarak plana işlenen yerde arsaları bulunan Keleş ailesi mirasçıları, Yasemin Tütüncü ve Selahattin Demirkol'un dilekçeleri mecliste görüşüldü.

Başkan Tekin Bayram, mülklerin değerinin belirlenmesi için Meclis'te bir komisyon seçilmesini ve daha sonra komisyon kararına göre karar alınmasını teklif etti. Bayram, "Görev süremde 'Belediyenin mallarını nasıl birilerine peşkeş çekerim' düşüncesinde olmadım. Bu nedenle bu konuda son derece hassasım. Komisyon kararını versin, biz de burada ona göre karar alalım" dedi.

Meclis, Osman Köse, Gencer Kondal, Hayri Yüncü, Mevlüt Aşık ve Hidayet Şenol'u komisyon üyesi olarak seçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.