Yalvaç Devlet Hastanesi İnşaatı Durdu

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, "Yalvaç Devlet Hastanesi'nin modern bir binada hizmet vermesi için her türlü gayreti sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2011 14:51
Yalvaç Devlet Hastanesi İnşaatı Durdu

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yalvaç Devlet Hastanesi inşaatında sorun yaşandığını kaydetti.

TOKİ tarafından ihale edilen hastane inşaatını alan firmanın başka bir yerde yaptığı inşaat yüzünden iflas ettiğin anlatan Bilgiç, firmanın işi devam ettiremeyerek çalışmasını durdurduğunu açıkladı.

Bilgiç, TOKİ'nin yeni bir firmayla anlaşma imzaladığını belirterek, "İşi devretmeye hazırlanırken bu defa da eski şirketle devir teslim sırasında bir takım anlaşmazlık ortaya çıktı. Durum böyle olunca yeni firma işi henüz devir alamadı" dedi.

Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç ilçesinde de hastane yapımının sürdüğünü, kendisinin inşaatı gezdiğini anlattı. Kasım ayında teslim edilmesi gereken bu hastane inşaatında da firma tarafından ek bir süre istendiğine dikkati çeken Bilgiç, şöyle konuştu:

"Gönül isterdi ki iki hastanemiz de aynı zamanda bitsin ve bu hastanelerimizin açılışını aynı gün yapalım. Ama olmadı. Biz bu işin yakın takipçisiyiz. Pürüz çözülür çözülmez inşaata başlanacak ve mümkün olan en kısa sürede inşaat tamamlanacaktır. Yalvaç Devlet Hastanesi'nin modern bir binada hizmet vermesi için her türlü gayreti sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.