Yalvaç Devlet Hastanesi İnşaatı İlerliyor

Yalvaç yeni Devlet Hastanesi inşaatı, havaların da iyi gitmesi nedeniyle hızlı ilerliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2011 10:27
Yalvaç Devlet Hastanesi İnşaatı İlerliyor

Toplu Konut İdaresi 'TOKİ) tarafından ihale edilerek yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan 75 yataklı yeni Yalvaç Devlet Hastanesi inşaatının havaların da iyi gitmesi nedeniyle hızlı ilerlediği, hava koşullarının iyi gitmesi halinde mayıs ayında kaba inşaatının tamamlanacağı bildirildi.

İhaleyi kazanan Poçan İnşaat şirketi tarafından sürdürülen ve taşeron Ulhan Mühendislik şirketinin yürüttüğü inşaatta temel betonlarının yapımı tamamlandı. Hıdırlık Tepesindeki arsada inşaatı sürdürülen hastanenin modern bir yapıya sahip olacağını anlatan şantiye şefi Fatih Hanoğlu kalabalık bir ekiple çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi. Havaların da iyi gitmesi ile çalışmaların hızlı şekilde sürdüğünü anlatan Hanoğlu, şunları kaydetti:

''İşe başladığımızda havalar yavaş yavaş soğumaya başlamıştı. Açıkçası biraz çekiniyorduk ama kış burada o kadar sert geçmiyor. Bizde bu şansı değerlendirerek işi süratli bir şekilde götürüyoruz. Çalışmalar bu hızla devam ettiği takdirde mayıs ayı ortasına doğru kaba inşaatı tamamlamayı hedefliyoruz. Şu an temel betonlarının tamamı döküldü ve dolgu malzemeleri ile kapatılmaya başlandı. Duvarların yapımına kısa sürede başlanacak.''

Hastane inşaatının 2012 Şubat ayında bitirilmesi planlandı. 2009 yılında ihale edilen hastane inşaatı 10 milyon TL'ye mal olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.