Yalvaç Fuarda Augustus Maketini Sergileyecek

Yalvaç Belediyesi 24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen EMİTT turizm fuarına katılıyor. Başkan Tekin Bayram’ın açılışında bulunacağı stantta 4 metre karelik bir alan üzerine yapılan Augustus maketi sergilenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2013 14:35
Yalvaç Fuarda Augustus Maketini Sergileyecek

Bu yıl 17. Gerçekleştirilecek olan EMİTT turizm fuarına dünyadan 70 ülke ve Türkiye’den hemen hemen tüm iller ve çok sayıda ilçe katılıyor. Yalvaç, iki yıldır olduğu gibi bu yılda BAKA yani Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı adı altında Isparta ile aynı stantta yer alıyor.

Büyükçekmece Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarın bu yılki konuk ülkesi Arjantin. Açılışını 24 Ocak Perşembe günü saat 11:00’de Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Arjantin Turizm Bakanı Enrique Meyer’in birlikte yapacağı fuara Başkan Tekin Bayram’da katılacak.

12. Salon 1231 nolu Isparta standında yer alacak Yalvaç, Pisidia Antiokheia antik kentinin en görkemli yapısı olan Augustus Tapınağı maketini sergileyecek. Dört metrekarelik bir alan üzerine yapılan maketin kaidesinde ise 1 Günde 5 Bin Yıl sloganı ile diğer tarihi ve kültürel değerleri tanıtan panolar yer alıyor.

Birinci ve ikinci günü turizm profesyonellerine özel olacak fuarın üçüncü ve dördüncü günleri ise herkese açık olacak.
Açılışına katılıp üç gün boyunca da stantta ziyaretçileri ağırlayacak olan Başkanı Tekin Bayram Cumartesi günü Yalvaç’a dönecek. Tekin Bayram’ın yokluğunda Belediye Başkanlığına meclis üyelerinden Gencer Kondal vekalet edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.