Yalvaç İl Olsun İstiyor

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dirik'ten çarpıcı açıklamalar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2011 14:18
Yalvaç İl Olsun İstiyor

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik de OSB’nin feshedilerek normal sanayi alanı ilan edilmesinin daha faydalı olacağını söyledi.

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası, OSB Müteşebbis Heyeti ve işadamları olarak bu alanın normal sanayi alanına dönüştürülmesi fikrini daha önce kamuoyuna deklare ettiklerini söyledi.

Ayrıca Dirik, “Biz bunları daha evvel gördük, ‘Organize Sanayi Bölgesi’ni iptal edip, normal sanayiye dönüştürelim’ dedik. Mütevelli heyeti, YTSO olarak hep beraber karar verdik; ‘fesh edelim, normal sanayiye dönüştürelim’ diye. Ancak İl Genel Meclisi’ne takıldı. Isparta OSB’nin doluluk oranı yüzde 75. Ama il içerisindeki 2 tane OSB olduğu için birlikte değerlendiriliyor. Biz bir çivi çakamadığımız için izin vermiyorlar. İl Genel Meclisi üye arkadaşlar bir kez daha gözden geçirmeli. Bu şekilde Yalvaç, Isparta’ya kambur oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum