Yalvaç İletişim Fakültesine Talip

Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, İletişim Fakültesi'nin Yalvaç'a verilmesi durumunda belediye olarak 1 yılda bina yapmayı taahhüt etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2012 15:01
Yalvaç İletişim Fakültesine Talip

Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'na çağrıda bulundu.

Bayram, İletişim Fakültesi'nin Yalvac'a açılması durumunda 1 yıl içinde binanın hazır olacağını söyledi. Bayram, SDÜ'deki gelişmeleri büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Sayın Rektörümüze çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ancak biz İletişim Fakültesi'nin Yalvaç’a açılmasını istiyoruz. İletişim Fakültesi Yalvaç’a açılsın, 1 yıl içinde binasını yapacağız. Belediyenin dükkânlarını satacağım ve binayı hemen yapacağım. Yeter ki Yalvaç’a bu imkân tanınsın. Binası hazır. Bize düşen görev fiziki imkanı hazırlamaktır. Sayın Rektörümüzden bu konuda destek bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.