Yalvaç Sanayi Sitesinde Yangın

Yalvaç ilçe merkezinde faaliyet gösteren Küçük Sanayi Sitesi’nde bugün meydana gelen küçük çaplı yangın büyük korku yarattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2011 18:34
Yalvaç Sanayi Sitesinde Yangın

Küçük Sanayi Sitesi’nde hurdalık araçların bulunduğu alanda, nedeni bilinmeyen bir şekilde kuru otlar alev aldı.

Önce önemseyen yangın kısa sürede tüm otları sardı ve eski otoların içinde bulunan bir LPG deposu büyük bir gürültüyle patladı. Alanda bulunan bütün araçlara ve hurda lastiklere sıçrayan yangın yakınlarda bulunan marangozhaneler nedeniyle büyük korku yarattı.

Yalvaç Belediyesi’nin yanı sıra Sücüllü, Hüyüklü, Özgüney, Özbayat belediyelerine ait itfaiyelerin müdahalesiyle yangın daha fazla alana büyümeden yaklaşık bir saat içinde söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından yeniden yangın çıkmaması için soğutma çalışmalarına başlandı.

TEDAŞ ekipleri de bölgedeki elektrik tellerini keserek yangın büyümesine karşın tedbir aldılar. Soğutma çalışmaları sürerken, Yalvaç Belediyesi İtfaiye Amiri Yakup Hisarardınlı, yangının çıkış sebebinin henüz tespit edilemediğini, hurda araçlar nedeniyle yangının büyüdüğünü ifade etti.

Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnaflar ise, sanayi bölgesinde bu şekilde birçok alanın bulunduğu kaydederek, belediyenin bu alanları temizlemesini ve gerekli önlemleri almasını istediler.

Özyalvaç Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.