Yalvaç Tek Başına İktidar İstiyor

Yalvaç Tek Başına İktidar İstiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2015 09:19
Yalvaç Tek Başına İktidar İstiyor

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçiminde AK Parti’den 3. Sıra adayı olarak seçime katılacak olan 23. Dönem Milletvekili Haydar Kemal Kurt seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Cumartesi günü Belediye Meclis üyesi Hatice Başaran tarafından organize edilen aşure ve şehitlerimiz için okutulan bayanlara yönelik etkinliğe katılan Milletvekili adayı Haydar Kemal Kurt, kendisine gösterilen teveccühten son derece hoşnut kaldı.

Pazartesi günü pazarcı esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Haydar Kemal Kurt’a ilgi oldukça fazlaydı. Herkes ile selamlaşan ve ellerini sıkan Kurt hemşehrilerinden destek istedi.

YALVAÇLI OLSUN ÇAMURDAN OLSUN
Kurt’un 2007-2011 döneminde milletvekili olarak görev yaptığını ve bu dönemde önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirten bir pazarcı, ‘Yalvaçlı olsun isterse çamurdan olsun. Bizi ancak bizden biri anlar, senin meclise gitmen için vargücümüzle çalışıyoruz” derken bir başkası da, ‘Biz bu memleketi Arap ülkelerinin durumuna düşürmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. İstikrarın sürmesi için AK Partiye oyumuzu vereceğiz’ sözleri ile desteğini belirtti.

OĞLUM KURT SEN MİSİN?
Haydar Kemal Kurt’un broşür ve lokumlarını dağıtan görevlilerin ‘Milletvekili adayımız Haydar Kemal Kurt’un selamları var’ sözleri üzerine Pazar alış verişi yapan yaşlı bir kadın, ‘hani nerdeymiş bana bir gösterin’ dedikten sonra Kurt’un yanına gelerek, ‘Oğlum Haydar Kurt sen misin? Allah yolnu açık etsin biz seni çok seviyoruz. Şu hastaneyi yaptırıverdin ya Allah senden razı olsun. İnşaallah bir daha seçeceğiz seni’ dedi. Bu sözler üzerine Kurt; “Anacığım dualarınızı eksik etmeyin. Ben sizin evladınızım tabi yapacağız çok sağol’ diyerek elini öpüp kucaklaştı.

Saat 17.00’de Gelendost ilçesindeki ziyaret programına katılmak üzere Kurt, ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum