Yalvaç YÖREX’e Can Verecek

Antalya Ticaret Borsası (ATB)öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 22-26 Ekim'de EXPO Center'da düzenlenecek 5. Yöresel Ürünler Fuarı'na Yalvaç yöresel ürünleri ile katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2014 11:57
Yalvaç YÖREX’e Can Verecek

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, yaptığı açıklamada, 22-26 Ekim tarihlerinde düzenlenecek YÖREX Fuarı'na TOBB’un destek verdiği ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) yetkililerinin de katılacağını kaydetti.

81 ilden katılımın gerçekleşeceği fuara, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklığlu ile 365 oda ve borsa başkanın katılarak destek vereceğinin altını çizen Tütüncü, "İlçemizin tanıtımı açısından önemli olan bu fuarda hem ilimizi hem de Yalvaç’ı en iyi şekilde tanıtıp gerek tarihi, gerek gelenek görenekleri gerekse Yöresel Ürünlerimizi tanıtıp Yörex Fuarına Can Vereceğiz. Bu güzel fuara Yalvaçlı, Antalya’da yaşayan Yalvaçlı ve tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum