Yalvaç'a Çağrı Merkezi Açılıyor

Yalvaç'a Çağrı Merkezi Açılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2015 10:04
Yalvaç'a Çağrı Merkezi Açılıyor

Yalvaç'ın işsizlik sorunu açısından çok önemli bir çözüm sunacak çağrı merkezi yatırımı gerçekleşiyor.

Yalvaç'a bir çağrı merkezi kurulması konusunda görüşmelerin ardından gerekli teknik incelemeleri yapan 32NET Çağrı Merkezi'nin, Yalvaç'a yatırım yapmayı planladığını duyuruldu.

Kanal32'de canlı yayına çıkan 32NET Çağrı Merkezi'nin Genel Müdürü Erkan Yalçın, Isparta il merkezi dışında yatırım için yaptıkları fizibilite çalışmaları için Yalvaç ve Eğirdir ilçelerinin uygun bulunduğunu belirterek, "Haydar Kemal Kurt vekilimiz bu konunun üzerinde ısrarla durdu. Sayın Valimizin de bu konuda teşvikleri oldu. Yalvaç'a yatırımyapmayı planlıyoruz." dedi.

32NET firması Yalvaç'a 250 kişilikbir ÇAĞRI MERKEZİ açmayı planlıyor. Konuyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere 32 NET Genel Müdürü Erkan Yalçın ilçemize gelerek Ak Parti Yalvaç İlçe BaşkanıAhmet Sektioğlu ile birlikte çeşitli inceleme ve görüşmeler gerçekleştirecekler. Çağrı merkezi için düşünülen yerin eski hastane binasıolabileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.