Yalvaç'ın Neden Kaybedildiği Soruldu

Yalvaç'ın Neden Kaybedildiği Soruldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 18:36
Yalvaç'ın Neden Kaybedildiği Soruldu

AK Parti'de hafta sonunda yapılan adaylık mülakatında 30 Mart'ta 'Yalvaç Belediye seçiminin neden kaybedildiği' de gündeme geldi.

Muhatapları ve ilgililer suçu mevcut milletvekillerine attı.

AK Parti'de aday belirleme sürecinin 2.etabı pazar günü gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yarıdmcısı Beşir Atalay başkanlığındaki mulakat komisyonu, Isparta'dan milletvekilliğine talip olan aday adaylarını tek tek dinledi.

Mülakatından sızan bilgilere göre, 30 Mart yerel seçimlerinde Tekin Bayram'ın aday olduğu Yalvaç Belediye Başkanlığı'nın neden kaybedildiği de soruldu. Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, milletvekili aday adayı olan eski Belediye Başkanı Tekin Bayram'a seçimi neden kaybettiği sorusunu yöneletti. Bayram'ın da mevcut milletvekillerinin ve teşkilatın kendisine karşı bir mücadele içerisinde olduğunu belirtti öğrenildi.

AK Parti mülakat komisyonunun aynı soruyu Yalvaçlı Milletvekili aday adayı Celalettin Gültekin'e de yönelttiği öğrenildi. Milletvekili Aday Adayı Gültekin'in de mevcut milletvekilleri yüzünden seçimin kaybedildiğini ifade ettiği haber alındı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum