Yalvaçlı Arı Denizli’de CHP Merkezefendi İlçe Yönetiminde

Yalvaçlı Arı Denizli’de CHP Merkezefendi İlçe Yönetiminde

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2017 11:14
Yalvaçlı Arı Denizli’de CHP Merkezefendi İlçe Yönetiminde

Yalvaç ilçesinin yetiştirdiği değerli bürokratlardan, uzun yıllar Adliye Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yaparak emekli olan ve yaşamını Denizli’de sürdüren Namık Kemal Arı, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Denizli Merkezefendi İlçe genel kurulunda yönetim kuruluna seçildi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın yaptığı kongrede ilçe başkanlığı için mevcut başkan Sedat Demirci ile Tolga Varlıker yarıştı. Kongreye CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca’da katıldı.

Kayıtlı 417 delegeden 381’inin oy kullandığı genel kurulda, Tolga Varlıker 204 oyla yeni ilçe başkanı seçildi. Sedat Demirci ise 177 oy aldı. Tolga Varlıker’in listesinde yer alarak CHP Denizli Merkezefendi İlçe yönetim kuruluna seçilen Yalvaçlı Namık Kemal Arı, kongre süresince destek veren herkese teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.