Yalvaçspor 3 puanla başladı

Isparta 1'inci Amatör Kümede Yalvaçspor, sahasında Gelendost spor'u 2-1 yenerek sezona 3 puanla başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 15:22
Yalvaçspor 3 puanla başladı

Isparta 1'inci Amatör Küme'de sezon başladı. Hafta sonu 3 maç yapılırken, geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Yalvaçspor, Gelendostspor'u ağırladı. Yalvaç Şehir Stadı'nda oynanan maçı Kaymakam Aytekin Yılmaz ve Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ile 2 takımın taraftarları izledi. Şeref Taşdan, Musa Yılmaz, Hüseyin Tahan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Yalvaçsporlu oyuncular seremoniye "Yalvaçspor'a vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Halil Hilmi Tütüncü'ye teşekkür ederiz" yazılı pankartla çıktı.

Yalvaçspor maça hızlı başladı. 4'üncü dakikada Oğuz'un golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 1 dakika sonra ise İbrahim ile farkı artırdı: 2-0. Bu sonucun ardından kendine gelen konuk takım daha derli toplu oynamaya başladı. Maçın 25'inci dakikasında bir serbest vuruşta Yılmaz takımının golünü kaydetti: 2-1. Maçın 43'üncü dakikasında Yalvaçspor'dan Ali Osman, ikinci yarının hemen başında ise Gelendostspor'dan Enes kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. İki takım da maçı 10 kişiyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.