Yalvaç'ta 'Bayram' Havası

Yalvaç'ta 'Bayram' Havası

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2019 21:06
Yalvaç'ta 'Bayram' Havası

İYİ Parti Genel Merkezi'nin 31 Mart yerel seçimleri için Yalvaç'ta Tekin Bayram'a onay vermesinin ardından Yalvaç siyaseti hareketlendi.

4 Dönem Yalvaç Belediye Başkanlığı görevini yürüten Bayram ilk mesajlarını da Ajans32 aracılığıyla iletti.

Bayram, "Artık Yalvcaç'ın kaybedecek zamanı yok. Zaten yeterince zaman kaybetti. Şimdi kalkınma için, istihdam için, daha güzel bir Yalvaç için, kolları sıvıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden hizmet için halkımızdan yeniden görev istiyoruz. Göreceksiniz Yalvaç'ta herşey güzel olacak, iyi olacak" dedi.

Bayram, "İyi bir TÜRKİYE, İyi bir Yalvaç için yola çıkıyoruz. 'Halka hizmet, Hak'ka hizmettir.' sloganıyla başladığımız bu yolda, siz Yalvaç'lı hemşehrilerimin inancı ve güveniyle sayısız hizmetleri memleketimize kazandırdık. Zor dönemlerde, birçok projeleri özenle tamamladık. Yalvaç'ımızı, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın, kısacası tüm hemşehrilerimizin huzur, güven ve refah içerisinde yaşayacağı bir kent haline getirdik. İnsanımızın sağlık, mutluluk ve neşe içerisinde yaşaması, her zaman birinci görevimiz oldu. Adaletten asla ayrılmadık, daima mazlumun, haklının yanında; zalimin karşısında olduk ve olacağız. Bugün memleketimizin geldiği noktada, problemleri yakından takip ediyoruz ve çözüm garantisi veriyoruz. Daha İyi bir Yalvaç için varız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum